Родопа” зарадва феновете си за празниците с безплатен календар 

Родопа” зарадва феновете си за празниците с безплатен календар 

Приятно изненада своите фенове ФК “Родопа” (Смолян) за предстоящите празници с безплатен календар за 2024 година. Той ще бъде раздаден на всички желаещи привърженици. На него освен отбора от последният сезон са и логата, всички фирми, компании и институции, които подпомагат клуба в дейността му. 

“С този жест искаме да изразим нашата благодарност за подкрепата на феновете и партньорите.

Пожелаваме на всички весела Коледа и щастлива Нова година. Надяваме се, да продължим заедно занапред и да се радваме взаимно на нови успехи”, коментираха от клубното ръководство.

За радост на всички привърженици, в четвъртък от 15:00 часа, старши треньорът на “Родопа” Данаил Бачков, капитанът на тима Теодор Стефанов и голмайсторът на “зелено-белите” Михаел Кисьов ще раздават календарите пред сградата на известното като Кино “Дружба”-Стар център.

Всеки желаещ ще може да се сдобие с календар във Филиал „Стар център” към Регионална библиотека „Николай Вранчев”, който се намира  в сградата на клуб „Журналист” в Смолян.

Освен това, той ще бъде наличен и в Борса за перилни и почистващи препарати, която се намира на ул. “Братан Шукеров” 17, в кв. “Устово”, в района на пазара. 

За допълнителна информация и заявки, заинтересованите лица могат да се обръщат към администратора на “Родопа”, Сашо Пайталов на тел: 088 970 3300.