„Родопа“ играе днес с „Розова долина“

„Родопа“ (Смолян) ще гостува днес на „Розова долина“ (Казанлък), в мач от 6-ия кръг от първенство на „Трета лига“ – Югоизточна група. Срещата е от 17:00 часа на Стадион „Севтополис“, като ще бъде предавана на живо на Sportal.bg и Sportal TV.

„Родопа“ пътува с група от 20 футболиста за Казанлък, като старши треньора на тима Кириякос Георгиу няма проблеми с контузени и наказани футболисти.
Смолянчани ще играят за победа и съответно спечелването на нови 3 точки, категоричен е Антон Белюков.
„Очаква ни тежък мач с тима на Казанлък, който познаваме добре и е един от стойностните отбори в нашето първенство. Ние ще играем за победа“, коментира още футболистът на „Родопа“.


За добро представяне и победа се обяви и Димитър Исаков от „Родопа“, в днешният двубой.
„Розова долина“ е един добър отбор, но ние сме подготвени и мисля че имаме шансове да се представим добре и да победим“, добави Исаков.


Главен съдия на срещата ще бъде Рюстем Карагарен от Асеновград, а ще му помагат Георги Димчев и Лилия Думбалакова от Пловдив.

В групата на “ Родопа“ са: Горан Гръблев, Тодор Малинов,
Анастас Робов, Радослав Узунов, Валентин Овчаров, Александър Чаушев, Владимир Драмалиев, Любослав Петров, Иван Караиванов, Антон Белюков, Христо Ковачев, Николай Тихомиров, Атанас Соколов, Даниел Кутев, Теодор Стефанов, Даниел Стефанов, Михаел Кисьов, Радостин Самуилов, Димитър Исаков и Борислав Семетски.