„Родопа“ приема „Карнобат“

„Родопа“ (Смолян) приема „Карнобат“ (Карнобат) в двубой от 5-ия кръг на първенство на „Трета лига“ – Югоизточна група. Срещата е в събота, 2 септември от 17:00 часа на Стадион „Септември“, в смолянският квартал „Райково“.

В групата на „зелено-белите“ не е Даниел Стефанов заради контузия, както Мануел Башев, Георги Близнаков, Тодор Гаджев и Георги Коджабашев. Там попадат обаче седем юноши на тима: Анастас Робов, Атанас Соколов, Радостин Самуилов, Борислав Семетски, Александър Чаушев, Борислав Семетски и Димитър Исаков.

В групата се завръща и Христо Ковачев, който близо два месеца бе извън терена заради тежка контузия.

Главен съдия на срещата ще бъде Мустафа Шефкет, а ще му помагат Юсуф Караали и Исмет Юсеин. Първите двама са от Кърджали, а третият е от Крумовград.

Отново на входовете на стадиона ще има поставени и кутии за дарения, които са част от кампанията на „Родопа“, която цели да подпомогне ученици в нужда за първия учебен ден, закупувайки им учебни пособия и материали. Събират се още и всичко необходимо – тетрадки, боички, моливи, раници и др. Материалните дарения се приемат всеки делничен ден от 16:00 до 18:00 часа в административната сграда на Стадион „Септември“, до 12 септември.
Кампанията е подкрепена и от Община Смолян.