Отново вход свободен за домакинските срещи на „Родопа“

Отново домакинските срещи от „Трета лига“ – Югоизточна група през настоящият сезон на ФК „Родопа“ (Смолян) ще се играят при вход свободен. Решението е на ръководството и ще позволи на феновете да наблюдават срещите и подкрепят тима на Стадион „Септември“.

В събота, 19 август „Родопа“ ще домакинства на „Ботев“ II (Пловдив) в срещи от третия кръг от Аматьорската лига. Двубоят е от 18:00 часа на стадиона в квартал „Райково“.
В групата на отбора се завръща за първи път Даниел Стефанов, след възстановяване от контузията. Старши треньора на „Родопа“ Кириякос Георгиу е гласувал доверие и на Генади Панджилов.
„Предстои тежък мач срещу един тактически грамотен и физически подготвен отбор. Трябва да влезем сериозно и отговорно в мача. Доволен съм от старанието на футболистите ми досега. Показаха сериозна работа и отговорно отношение, затова и направиха успешен старт на сезона. Сега трябва да покажем постоянство“, коментира Кириякос Георгиу.
Наставникът на „зелено-белите“ призовава феновете да дойдат на стадиона и да подкрепят момчетата през целия мач.
Главен съдия на срещата между „Родопа“(Смолян) и „Ботев“ II (Пловдив) ще бъде Любомир Александров от Харманли, а ще му помагат Станимир Трифонов и Денислав Димитров, и двамата от Сливен.

На стадиона ще има поставени и кутии за дарения, в които ще се събират средства за ученици в нужда от община Смолян. Дарителската кампания е инициирана от ФК „Родопа“ и подкрепена от Община Смолян.