Юношите на „Родопа“ победиха „Асеновец 2005“ с 1:0, заеха второто място във временното класиране

Юношите младша възраст на „Родопа“ (Смолян) победиха връстниците си от ФК „Асеновец 2005“ (Асеновград)  с 1:0 в домакински мач от 16 – ият кръг на Регионалното първенство на Пловдив. Момчетата водени от треньора Звезделин Чаушев успяха да надиграят гостите, реализирайки едно от многото създадени положения пред противниковата врата. Единственото попадение е дело на Радостин Самуилов.
На този етап, юношите на Смолян се нареждат на второ място в таблицата за временно класиране с актив от 33 точки. Лидер е „Спартак 1947“ (Пловдив) с 44 точки. На трета позиция са подрастващите от ФК „Марица 1921“ (Пловдив), отново с 33 точки. На последните две места са представителите на „Сокол“ (Марково) и „Рудозем“ (Рудозем), съответно с актив от 7 и 4 точки.
Децата от Футбол – 7 на „Родопа“  спечелиха точка от двубоя с ФК „Калояново“ (Калояново), завършвайки при резултат 2:2. Момчетата водени от Димитър Чолаков успяха да се върнат в мача, след като противникът водеше с 2:0. С голове на Денис Росенов и Степан Холод, те стигнаха до равенството.
Момчетата от Футбол – 9 на „Родопа“  също записаха равенство  с  ФК „Житница“ (Житница). Двубоят между двата тима завърши при резултат 3:3, като за отбора воден от левент Аврамов точни бяха Денислав Младенов на два пъти  и Мартин Топалов.
Деца – Б печелят служебно  с 3:0 срещу „Марица“ (Пловдив).