„Родопа“ с класическа победа над „Борислав 2009“

„Родопа“ (Смолян) победи с 3:0 тима на „Борислав 2009“ (Първомай) в отложен мач от 20-ия кръг на първенството на „Трета лига“ – Югоизточна група.
Двубоят се игра днес на стадиона „Септември“ в смолянския квартал „Райково“. Домакините доминираха през целия мач и съвсем закономерно записа класическа победа. Резултатът бе открит в 15-та минута от Михаел Кисьов, като футболистите на „зелено-белите“ изпуснаха още няколко добри положения през първата част. На няколко пъти и гредите помогнаха на гостите.
През второто полувреме, тимът воден от Юлиян Сюрджиев успя да вкара нови два гола. В 57-та минута се разписа капитанът Теодор Стефанов, а за 3:0 вкара отново Михаел Кисьов в 84-та минута. Отборът на Първомай можеше да си тръгне с доста повече голове във вратата, тъй като и през втората част играчите на домакините направиха куп пропуски.
Както вече съобщихме, отборът на „Родопа“ се включва в благотворителната кампания в помощ на Даниела Йорданова от Смолян. На входа на стадиона бе  поставена кутия за дарения, в която всеки фен можеше да дари  средства за лечението на 17 – годишното момиче. Освен това, ръководството, футболистите и треньорите от клуба направиха и лични дарения. Кутията за дарения ще бъде на разположение на всеки домакински мач на „Родопа“ през настоящия сезон.