С Едноминутно мълчание започна мачът на „Родопа“ и „Димитровград1947“, в памет на бивш футболист на домакините

С Едноминутно мълчание започна мачът на „Родопа“ и „Димитровград 1947“, в памет на Кристиян  Гърбелов, който е бивш футболист на тима от Смолян. За съжаление, младежът почина преди дни в болница, след инцидент в Смолян. Това бе причината и футболистите на „Родопа“  да изиграят мача и с черни ленти на ръцете си.
В този двубой домакините инкасираха загуба с 1:3. Гостите успяха да поведат в резултата в 30 – та минута, след като Димитър Палазов шутира от средата на половината на домакините, футболист на „Родопа“ се опита да спре топката, но тя рикошира, прескочи излезлият напред  вратар Стефан Дафовски и  влезна в мрежата му. Вторият гол падна в 42 –та минута, след попадение на Ахмед Рамадан.
През вторите 45 минути, домакините се опитваха да задържат играта в половината на противника, но вместо да обърнат резултата, получиха трети гол в собствената си врата в 81 – та минута, който бе дело на Васил Сантов. Почетното попадение за тима от Смолян бе дело на капитанът Теодор Стефанов, който успя да се разпише в края на редовното време на двубоя.

[contact-form][contact-field label=“Name“ type=“name“ required=“true“ /][contact-field label=“Email“ type=“email“ required=“true“ /][contact-field label=“Website“ type=“url“ /][contact-field label=“Message“ type=“textarea“ /][/contact-form]