ФК „Родопа“ с благодарствено писмо до полицията в Смолян

Управителният съвет на ФК „Родопа“ – Смолян изпрати благодарствено писмо до директорът на ОД МВР – Смолян старши комисар Николай Димов, относно перфектното обезпечаване на охраната и съпътстващите мероприятия за мача на тима с „Локомотив“ – Пловдив, който бе част от турнира за Купата на България.

„Искаме да изразим нашата благодарност към Вас и подчинените Ви служители за организацията  и безпроблемното обезпечаване на футболната среща на ФК “Родопа“ – Смолян с ПФК “Локомотив“ – Пловдив, която бе част от 1/16 финалите за Купа България,
състояла се на 21 септември на Стадион „Септември“. За пореден път се уверихме
в професионалното Ви  отношение и това на  ръководените от вас служители от различните звена на ОД МВР – Смолян, които обезпечават и охраната на срещите на тима ни и в шампионата на „Трета лига“ – Югоизточна група. От Вас и служителите Ви получаваме пълно съдействие и разбиране, за което изразяваме още веднъж благодарността си, като желаем на
всички Вас бъдещи професионални успехи! Бъдете здрави!“, се казва в благодарственото писмо изпратено до ОД МВР – Смолян от ръководството на тима.

Ръководството на ФК „Родопа“ изрази и своята благодарност към феновете на тима, които подкрепиха отбора на стадиона във вторник.