Михаел Кисьов, „Родопа“ (Смолян): Гоним победа в събота


„Гоним победа в събота за да трупаме точки и да играем по-спокойно до края на първенството“. Това заяви футболистът на „Родопа“ (Смолян) Михаел Кисьов преди мача с „Борислав 2009“ (Първомай), който ще се играе в събота от 17 часа на Стадион „Септември“ в смолянският квартал „Райково“.
„Изцяло домакински мач. Надявам се да зарадваме феновете си с победа, които отново ще могат да ни подкрепят от трибуните. В „Родопа“ има колектив, намираме се в добра серия и печелим точки. Надявам се да затвърдим играта и да търсим по-горно класиране“, заяви Кисьов.
По принцип Михаел Кисьов играе като нападател, но заради проблеми и отсъстващи футболисти в мача със „Спартак“ (Пловдив) игра като централен защитник и получи много добра оценка за представянето си от ръководството на „зелено-белите“.
„Като юноша съм играл в „Левски“ (София) в по-задни позиции и от там съм придобил увереност в дефанзивен план и този пост не ми е толкова чужд. Радвам се, че мога да помогна на отбора си“, добави още играчът на „Родопа“.