„Родопа“ спечели точка при гостуването си на „Левски“ (Карлово)


„Родопа“(Смолян) спечели точка при гостуването си днес на „Левски“ (Карлово). Двубоят от 20 – ия кръг на първенството на Трета лига-Югоизточна група завърши при резултат 2:2.
Първи до гола стигна отборът от Смолян още в самото начало на двубоя, когато Иван Ангелов успя да открие резултата, след разбъркване пред противниковата врата. Последва гол на Никола Попов, който изненада вратаря на „Родопа“ Стелиян Ангелов с удар от фал от над 30 метра. Лъчезар Лясков направи резултатът 2:1 за „Левски“(Карлово). За съжаление и за двете попадения стражът на отбора от Смолян носи вина. Изравнителният гол за „Родопа“ падна в края на втората част на мача, когато капитанът на тима Теодор Стефанов отново показа класа и заби топката в противниковата врата от пряк свободен удар.
И двата отбора показали мъжка игра, като не липсвали опасни ситуации и пред двете врати. През първата част, футболистите на „Родопа“ изработили две чисти голови ситуации, като при едната Владимир Драмалиев и бил на около пет метра пред вратата на домакините, но вместо да стреля се е засуетил.
С контузия от двубоя е Даниел Кутев, който напуснал мача още в 30 – та минута.